Leefstijlcoaching

Heeft u al verschillende diëten geprobeerd?
Lukt het niet om blijvend af te vallen?
Heeft u een duur abonnement bij de sportschool, of wellicht hardloopschoenen aangeschaft, maar lukt het niet om structureel te sporten? Of heeft u een hekel aan sport?

De meeste eet- en beweegpatronen zijn er door de jaren heen langzaam ingesleten. We kiezen niet bewust, maar het gebeurt gewoon, op de automatische piloot. We snoepen en snacken gedachteloos en weten achteraf niet eens wat we precies gegeten hebben. We hebben het druk, ploffen ’s avonds moe op de bank, hebben geen tijd om te sporten.

Bij leefstijlcoaching gaan we samen op zoek naar onbewuste gewoontes. De vaste patronen proberen we te doorbreken. U krijgt van mij geen kant-en-klaar dieet om snel af te vallen, maar we richten ons op bewust gezond kiezen en blijvende gedragsverandering. U krijgt geen tijdrovend of intensief trainingsschema, maar we gaan op zoek naar beweegopties die bij u passen, zodat u met plezier meer gaat bewegen. Veranderen gaat in kleine stapjes, maar met mijn aanpak is het wel een leven lang vol te houden. Dus vanaf nu geen ge-jojo meer, maar een blijvend resultaat!

Het gaat bij leefstijlcoaching niet alleen om gezond eten en meer bewegen. Ook minder stress, beter slapen en voldoende ontspanning kunnen onderwerp van gesprek zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar mijn unieke aanpak? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

Interesse in trailrunning? Kijk dan eens op mijn andere website.