Energiemanagement

Zou u meer energie willen hebben?
Heeft u moeite met een juiste balans vinden tussen werk, gezin en ontspanning?
Heeft u moeite met prioriteiten stellen en zou u graag meer tijd willen besteden aan zaken die echt belangrijk voor u zijn?
Bent u druk in het hoofd of piekert u veel?
Of zou u wel wat vaker gelukkig willen zijn?

We hebben een druk leven vol met verplichtingen. De smartphone en pc staan zelden uit. We krijgen enorm veel informatie te verwerken op een dag, niet alleen op het werk maar ook thuis. Ons hoofd zit vol. We verspillen daarnaast ook nog eens energie met piekeren over zaken uit het verleden of in de toekomst, waar op dit moment toch niks aan te veranderen is. Veel mensen hebben daardoor last van stress en chronische vermoeidheid.

zonsondergang-achter-de-bergenWe gaan in de coaching aandacht besteden aan het vroegtijdig herkennen van de signalen van stress. We analyseren welke factoren stress kunnen veroorzaken en waardoor stress weer kan verminderen. Met andere woorden: waar krijgt u energie van? En welke activiteiten kosten u energie?

We gaan ook werken aan een accepterende houding ten opzichte van onze emoties en gedachten. Door minder te piekeren, houden we meer energie over voor de dingen die echt belangrijk voor ons zijn. Hierbij maken we gebruik van het gedachtegoed achter ‘mindfulness’ en ‘acceptance and commitment therapy’. U gaat bewustere keuzes maken, krijgt meer concentratie en heeft niet meer het gevoel dat u wordt geleefd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar mijn unieke persoonlijke aanpak? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

Interesse in trailrunning? Kijk dan eens op mijn andere website.